Halli ja kentät

Halli ja kentät

HALLIKALENTERIIN TÄSTÄ LINKISTÄ

KILTAREENA
Yhdistyksen puolilämmin treeni- ja kisahalli KiltAreena (1196m2) sijaitsee Kokkolassa Kirkonmäellä os. Ventuksentie 49. Hallissa on Saltexin täytteetön tekonurmi integroidulla joustolla.
Erillinen lämmitetty wc-tila.

Pysäköinti
Hallin piha-alueella on pysäköintitilaa niukasti. Kehotamme pysäköimään Kirkonmäen urheilukentän parkkipaikalle (Ventuksentie 47). Ventuksentien varteen pysäköinti on kielletty.

Ajo-ohjeet:
VT 13, Jyväskylä: Saavuttuasi ennen kaupunkia 60km/h alueelle käänny vasemmalle suuntaan Kirkonmäki. Aja Ventuksentietä noin 1,2 km. Halli on oikealla puolen tietä heti 40km/h alueen alettua.
VT 8, Oulu: Aja suoraan kunnes tulet Prisman luona olevaan liikennevaloristeykseen. Käänny vasemmalle suuntaan Kirkonmäki. Aja Ventuksentietä noin 1,2 km, halli on tien vasemmalla puolen.
VT 8, Vaasa: Käänny ensimmäisestä liikenneympyrästä oikealle (Oulu/Jyväskylä), aja 200m ja käänny oikealle kohti Kirkonmäkeä. Aja Ventuksentietä 1,2 km, halli on tien vasemmalla puolen.

VARAA VUOROJA KILTAREENALTA
Halli on ensisijaisesti Keski-Pohjanmaan Koirakilta ry:n käytössä. Hallia on mahdollista vuokrata vapailla ajoilla. Tarkista hallin varaustilanne kalenterista. Varauksia voi tehdä aikaisintaan 2 vrk päähän varaushetkestä.
Hallin varaamisesta sovitaan sähköpostitse tai puhelimitse Jonna Kuparisen kanssa puh. 050 364 3073 tai hallivaraukset@kpkk.net.

TILAVUOKRAT 
Keski-Pohjanmaan Koirakilta ry:n (K-PKK ry) hallinnassa olevien tilojen (KiltAreena ja ulkokentät 2 kpl) vuokraussääntö 1.2.2014 alkaen. K-PKK ry vuokraa KiltAreenan tiloja yhdistyksille, yrityksille ja yksityisille yhdistyksen hallituksen hyväksymillä vuokrahinnoilla ensisijaisesti eri koiraurheilulajien käyttöä varten koulutuskausittain. Muut käyttötarpeet erillisestä sopimuksesta. Ulkokenttiä esteineen vuokrataan vain yhdistyksen jäsenille. Vuokrattuna ajankohtana yhdistykset ja yritykset voivat harjoittaa liiketoimintaa ja maksullista kurssitoimintaa. Vuokraajan tulee olla/puolesta sopija, täysi-ikäinen henkilö, joka on vastuussa tilojen käytöstä. Hallin/ulkokenttien vuokrauksen ehtona on käyttösääntöjen hyväksyminen. Yhdistys varaa oikeuden peruuttaa varaukset kuukautta (1 kk) ennen, mikäli tilaa tarvitaan yhdistyksen omaan toimintaan.

HALLIVUOKRA (KiltAreena) 1.5.2017 lähtien

Puoli hallia, á 60 min. Koko halli, á 60 min.
Arkisin klo 8-16

20 €

40 €

Arki-ilta klo 16-22

25 €

50 €

La, su, arkipyhä

30 €

60 €

KENTTÄVUOKRA
Keski-Pohjanmaan Koirakilta ry:llä on kaksi ulkokenttää. Kenttävuokra laskutetaan erikseen. Kenttävuokra/kenttä 10 € / h. Kenttävuokra agilityesteineen tai muiden lajien tarvikkeiden kanssa/kenttä 15 € / h (vain jäsenille).

Kentät ovat jäsenille vapaassa käytössä omatoimitreeneissä (agilityesteineen sekä muiden lajien tarvikkeineen vain avainmaksun haltijoille).

JÄTÖSMAKSU 10 €
Pissa-, kakka- ja oksennusvahingoista perimme 10 € jätösmaksun. Maksu maksetaan Keski-Pohjanmaan Koirakiltan tilille FI94 4055 0010 6794 35 (Aktia) viitteellä 9030.

JÄTEMAKSU VUOKRAAJILLE
Jäteastioiden tyhjennys K-PKK ry:n tilaamana 80 €. Asia sovitaan sopimuksessa.
Vuokraushinnat sisältävät ns. perussähkön (valaistuksen, kuulutuslaitteet yms). Mahdollisten lisälämmityslaitteiden ja vastaavien sähkölaitteiden käytöstä sovitaan ja laskutetaan erikseen. Hallissa on agilityesteet. Hallin vuokraukseen sisältyy hallilla olevien esteiden ja tarvikkeiden (agility, toko, rally-toko, Nose Work) käyttö. Puolikkaan hallin vuokraan sisältyy pressulla erotettu puolikas kenttä (vajaat 600m2) ja tarvikkeet. Ulkokentän vuokraan sisältyy yksi siirrettävillä aidoilla rajattu ulkokenttäalue.

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN
Tilojen ensisijainen käyttäjä on K-PKK ry ja yhdistyksen oma kilpailu-, koulutus- ja kurssitoiminta. Tämän vuoksi tiloja vuokrataan vain koulutuskausittain (touko-syyskuu ja loka-huhtikuu) ja yhdistys varaa oikeuden peruuttaa yhdistyksen ulkopuolisten varaamat vuorot kuukautta (1 kk) ennen varattua aikaa omaa kilpailu-, koulutus- ja kurssitoimintaa varten. Vuokraa ei laskuteta, jos varaus perutaan viimeistään kuukautta (1 kk) aikaisemmin. Kahta viikkoa (2 vko) ennen varausaikaa tehdyistä peruutuksista hyvitys on 50 %. Jos peruutus tehdään viikkoa ennen varausta tai myöhemmin, vuokrahinta on maksettava kokonaan.

NUMEROLIIVIEN VUOKRAAMINEN

5 euroa/päivä
10 euroa/ 2 päivää
15 euroa/ 3 päivää

Vuokraaja järjestää kuljetukset, liivien pesemisen käytön jälkeen ja järjestämisen. Korjaus- ja maksuvelvollisuus rikkoontumisen ja hukkaan menemisen varalta 10 €/liivi.

AVAINMAKSU (VAIN JÄSENILLE) 1.5.2017 alkaen

Avainmaksu on
25 €/kk
40 €/2 kk
Avainmaksu on voimassa kalenterikuukauden ja se on talouskohtainen.

Avaimen lunastaminen edellyttää, että on Keski-Pohjanmaan Koirakiltan jäsen ja avaimeen velvoittavat 8 talkoopistettä ovat tehtyinä. Kun olet kerännyt vaadittavat 8 talkoopistettä, niin voit anoa avainmaksua Jonna Kupariselta: avainmaksut@kpkk.net. Avainmaksun maksaminen oikeuttaa treenaamaan KiltAreenalla hallin ollessa vapaana. Muistathan tarkistaa varaustilanteen hallikalenterista ennen lähtöäsi.

Hallituksen jäsenillä, jaostovastaavilla sekä kuluvan vuoden vastaavilla koetoimitsijoilla on mahdollisuus halutessaan saada avainkoodit. (Varsinaisella vkt:lla on oikeus halliavaimeen 4 viikon ajan: 2 viikkoa ennen kisoja ja 2 viikkoa kisojen jälkeen tai joustavasti tarpeen mukaan, kuitenkin enintään 4 viikkoa yhteensä. Vkt pyytää itse avainta avainvastaavalta.)

Avainmaksu maksetaan Keski-Pohjanmaan Koirakiltan tilille FI94 4055 0010 6794 35 (Aktia) viitteellä 9001 ja maksusta lähetetään kuitti sähköpostitse Jonna Kupariselle avainmaksut@kpkk.net.

Vierailijamaksu on 5 € (avainmaksun mukana tuleva vierailija).
Vierailijamaksu (5€) maksetaan Keski-Pohjanmaan Koirakiltan tilille FI94 4055 0010 6794 35 (Aktia) viitteellä 9001.

Avainmaksuja hoitaa Jonna Kuparinen, 050 364 3073, avainmaksut@kpkk.net.

Riitta-Liisa Karhunen, 050 345 2246: oven avaukset ongelmatilanteissa sekä lukon resetoinnit.