KUTSU KESKI-POHJANMAAN KOIRAKILTA RY:N SYYSKOKOUKSEEN 7.11.2018

KUTSU KESKI-POHJANMAAN KOIRAKILTA RY:N SYYSKOKOUKSEEN 7.11.2018

KUTSU KESKI-POHJANMAAN KOIRAKILTA RY:N SYYSKOKOUKSEEN
Aika Keskiviikko 7.11.2018 klo 19.00
Paikka KiltAreena (Ventuksentie 49, 67100 Kokkola)
Käsiteltävät asiat
Yhdistyksen syyskokouksessa käsitellään yhdistyksen säännöissä 10 § mainitut yhdistyksen syyskokouksessa käsiteltävät asiat.Hallitukseen kuuluu puheenjohtaja, neljästä kahdeksaan (4-8) jäsentä ja kahdesta neljään (2-4) varajäsentä. Hallituksen varsinaisista ja varajäsenistä puolet on vuosittain erovuorossa.

Puheenjohtaja Jonna Keskitalo jättää puheenjohtajan tehtävät kuluvan kalenterivuoden jälkeen. Valitaan hallituksen puheenjohtaja, jota kutsutaan yhdistyksen puheenjohtajaksi. Vahvistetaan hallituksen jäsenten lukumäärä. Valitaan hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Valitaan hallitukselle varajäsenet, joiden määrä on enintään puolet hallituksen jäsenten lukumäärästä.

Erovuorossa ovat hallituksen jäsenet Tiina Aspegrén, Sanna Korpijärvi, Saila Mäkikangas ja Sari Paajanen sekä varajäsenet Anne Autio, Marika Nevanperä ja Hanna Suo.

Valitaan tulevalle tilikaudelle kaksi toiminnantarkastajaa ja varatoiminnantarkastajaa tai mikäli lainsäädännöstä muuta johtuu tai yhdistyksen kokous päättää, tilintarkastaja ja varatilintarkastaja tai tilintarkastusyhteisö.

Hallitus tuo tiedoksi halliin ja sen ympäristöön tehdyt investointityöt. Lisäksi käsitellään KiltAreenan avainjärjestelmän päivittäminen, langaton wifi ja mahdollinen videovalvonta halliin sekä jäsenten tekemät esitykset (liitteenä).

Jäsenten tekemät aloitteet ja esitykset (4 kpl)

Tervetuloa!
Keski-Pohjanmaan Koirakilta ry:n hallitus

Comments are closed.