Kutsu Keski-Pohjanmaan Koirakilta ry:n syyskokoukseen

Kutsu Keski-Pohjanmaan Koirakilta ry:n syyskokoukseen

KUTSU KESKI-POHJANMAAN KOIRAKILTA RY:N SYYSKOKOUKSEEN

Aika Maanantai 6.11.2017 klo 19.00

Paikka Hakalahden koulu (Matruusinkatu 2, 67100 Kokkola)

Käsiteltävät asiat

Yhdistyksen syyskokouksessa käsitellään yhdistyksen säännöissä 10 § mainitut yhdistyksen syyskokouksessa käsiteltävät asiat.

Hallitukseen kuuluu puheenjohtaja, neljästä kahdeksaan (4-8) jäsentä ja kahdesta neljään (2-4) varajäsentä. Puheenjohtajan toimikausi kestää kaksi kalenterivuotta ja se alkaa valintaa seuraavan kalenterivuoden alusta. Hallituksen jäsenen toimikausi on kaksi kalenterivuotta ja se alkaa valintaa seuraavan kalenterivuoden alusta. Hallituksen varsinaisista ja varajäsenistä puolet on vuosittain erovuorossa.

Valitaan joka toinen vuosi hallituksen puheenjohtaja, jota kutsutaan yhdistyksen puheenjohtajaksi. Vahvistetaan hallituksen jäsenten lukumäärä. Valitaan hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Valitaan hallitukselle varajäsenet, joiden määrä on enintään puolet hallituksen jäsenten lukumäärästä.

Erovuorossa ovat puheenjohtaja Jonna Keskitalo, hallituksen jäsenet Susanne Känsäkangas ja varajäsen Lotta Lindberg, Tarja Korpela ja varajäsen Juha Junkala, Pia Prest ja varajäsen Jari Johansson sekä Johanna Heinoja ja varajäsen Kristina Djupsjöbacka.

Valitaan tulevalle tilikaudelle kaksi toiminnantarkastajaa ja varatoiminnantarkastajaa tai mikäli lainsäädännöstä muuta johtuu tai yhdistyksen kokous päättää, tilintarkastaja ja varatilintarkastaja tai tilintarkastusyhteisö.

Lisäksi käsitellään
– Tiedoksi halliin ja sen ympäristöön tehdyt investointityöt
– Ehdotus oman viikkoryhmäpaikan luovutuksesta poissaolotilanteessa
– Ehdotus vuosikokouksessa palkittavat –prosessista
– Ehdotus juoksuisten koirien treenaamisesta yhdistyksen tiloissa
– Talkoopistejärjestelmä

 

Keski-Pohjanmaan Koirakilta ry
Hallitus

Comments are closed.