Jäsenen talkoovelvoite

Jäsenen talkoovelvoite

Halli rakentui jäsentemme panostuksella vuonna 2010.

Yhdistystoiminta perustuu talkootyöhön. Jokainen jäsenemme edesauttaa omalla talkoopanoksellaan ylläpitämään ja kasvattamaan koiraharrastamisen mahdollisuuksia Kokkolassa. Upeat puitteemme harrastaa ovat jäsentemme suuren talkoopanoksen ansiota.

Jäsentemme jatkuva aktiivisuus turvaa Kiltalaisille ja muille koiraharrastajille mahdollisuuden treenata ja kilpailla lämmitetyissä, puhtaissa ja nykyaikaisissa puitteissa, samanhenkisessä seurassa. Yhdessä tekemällä olemme saavuttaneet jo paljon!

Yhdistyksen suurimpia ponnistuksia ovat olleet mm. treenihallin rakennus 2010, keinonurmen asennus 2017, pihalaatoitukset, ulkokentän parannustyöt ja viimeisimpänä uudet kokous-, kanttiini- ja treenitilat 2022. Talkootyöllä hoituu myös viikkoryhmien kouluttaminen ja tapahtumien järjestäminen. Ilman näitä, toiminta kuihtuisi kasaan, eikä yhdistyksellä olisi varaa ylläpitää ja kehittää harrastusmahdollisuuksia ja hankkia esimerkiksi uusia, turvallisia esteitä ja välineitä.

Talkoopistejärjestelmän yleisenä periaatteena on, että jäsenet voivat kerätä pisteitä erilaisilla talkootöillä ja seuraavan koulutuskauden ryhmäpaikkaan tarvitaan tietty määrä pisteitä.

Vuodessa on kaksi koulutuskautta ja pisteidenkeruukautta:
Kesäkausi (toukokuu-syyskuu)
Talvikausi (lokakuu-huhtikuu).

Pisteitä kerätään kesäkautta varten 1.9.-31.3. ja talvikautta varten 1.4.-31.8.
Huomaa, että pisteiden keruu katkeaa 1kk ennen kauden vaihtumista, jotta tulevaa kautta ja viikkoryhmiä ehditään suunnitella.

Talkoopisteitä on mahdollista kerätä yhteisistä tapahtumista (kuten kilpailut, kokeet, siivoustalkoot), vastuutehtävistä, muita kouluttamalla tai joustavasti ympäri vuoden, tarjolla olevista kunnossapidon- ja siivouksen talkootöistä. Parhaan ja ajantasaisen tiedon tulevista tapahtumista saat Kiltan FB-ryhmistä, Kiltan hallikalenterista ja omalta kouluttajaltasi.

Talkoovelvoite ei koske 70-vuotta täyttäneitä jäseniä.

Talkoovelvoite ei myöskään koske kertamaksullisia myös ulkopuolisille avoimia koulutuksia eikä uusia jäseniä, joilla ei ole ollut mahdollisuutta kerätä talkoopisteitä koko kauden ajalta.

Talkoopistejärjestelmään voit tutustua linkkiä klikkaamalla:
http://kpkk.net/wp-content/uploads/2022/09/K-PKK-TALKOOPISTEET.pdf

Täältä löydät joustavasti tarjolla olevia talkootöitä:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1nW4AEYx4vyCqNphjwcaqnSckFCLveICFPm5FjePbH9g/edit?usp=sharing