Pentukoulu

Pentukoulu

Talvikaudella 2.10.2017-29.4.2018 pentukoulu on tiistaisin klo 18-19 KiltAreenalla. Olet tervetullut pentukouluun ilman erillistä ilmoittautumista. Jäsenet 4 €/kerta, muut 7 €/kerta. Varaa tasaraha mukaasi.
Kouluttajana Ari Myrskog.

Kesäkaudella 30.4. – 30.9.2018 pentukoulu alkaa 7.5.2018 maanantaisin klo 18-19 KiltAreenan ulkokentällä. PENTUKOULU ON LOMALLA 30.4 JA KOKO HEINÄKUUN. Olet tervetullut pentukouluun ilman erillistä ilmoittautumista. Jäsenet 4 €/kerta, muut 7 €/kerta. Varaa tasaraha mukaasi.

Pentukouluun ovat tervetulleita kaikenikäiset ja -kokoiset koirat. Koiralla tulee olla voimassa olevat rokotukset. Mikäli koiran rokotesuoja on mennyt vanhaksi tai kyseessä ovat koiranpennun rokotteet, liittyy rokotuksiin 21 vrk:n varoaika rokotteen tehosteen antamisen jälkeen. Juoksuiset nartut eivät saa osallistua.

Ota pentukouluun mukaan
– koiralle vettä ja kuppi
– kaulapanta ja tavallinen hihna (ei flexiä/kettinkiä)
– makupalat, jotka ovat koirasi todellista herkkua ja joita koiran on helppo ja nopea syödä. Ei kuivamuonaa vaan esim. pienen pieniksi paloiksi pilkottua kanaa, nakkeja, juustoa tms.
– lelut, joista koirasi pitää esim. pallo, narulelu, patukka, riepu jne.

Ulkoiluta koirasi ennen pentukoulua, jotta se ei tee tarpeitaan halliin. Mahdolliset jätökset siivottava huolellisesti ja maksettava jätössakko. Muista kerätä koirasi jätökset myös ulkoa. Hallin pihalta löytyy roska-astia kakkapusseille.

Huom! Koiria ei saa viedä hallissa oleville agilityesteille.

Tiedustelut pentukoulu@kpkk.net.

Tutustu talkoopistejärjestelmään!