Pentukoulu

Pentukoulu

Kertamaksullinen pentukoulu kesäkaudella maanantaisin klo 18-19 Kiltan ulkokentällä (1.6. – 21.9.2020). Kouluttajat Anniina Kukkamaa ja Senja Verronen. Ei erillistä ilmoittautumista. Kertamaksullinen, jäsen 4€, muut 7€.

*Maanantaina 13.7 pentukoulu on peruttu. Jatketaan pentukoulua seuraavalla viikolla maanantaina 20.7.

Pentukouluun ovat tervetulleita kaikenikäiset ja -kokoiset koirat. Koiralla tulee olla voimassa olevat rokotukset. Mikäli koiran rokotesuoja on mennyt vanhaksi tai kyseessä ovat koiranpennun rokotteet, liittyy rokotuksiin 21 vrk:n varoaika rokotteen tehosteen antamisen jälkeen. Juoksuiset nartut eivät saa osallistua.

Ota pentukouluun mukaan
– koiralle vettä ja kuppi
– kaulapanta ja tavallinen hihna (ei flexiä/kettinkiä)
– makupalat, jotka ovat koirasi todellista herkkua ja joita koiran on helppo ja nopea syödä. Ei kuivamuonaa vaan esim. pienen pieniksi paloiksi pilkottua kanaa, nakkeja, juustoa tms.
– lelut, joista koirasi pitää esim. pallo, narulelu, patukka, riepu jne.

Ulkoiluta koirasi ennen pentukoulua, jotta se ei tee tarpeitaan kentälle. Mahdolliset jätökset on siivottava huolellisesti ja maksettava jätössakko 10€. Varsinkin urokset saatavat haistella maata/aitoja ja merkata tämän jälkeen, joten seuraathan koirasi elekieltä! Muista kerätä koirasi jätökset myös ulkoa. Hallin pihalta löytyy roska-astia kakkapusseille.

Huom! Koiria ei saa viedä hallissa tai kentällä oleville agilityesteille.

Tiedustelut pentukoulu@kpkk.net.

Tutustu talkoopistejärjestelmään!