Pentukoulu

Pentukoulu

Huom!

Kertamaksullinen pentukoulu tauolla toistaiseksi korona pandemian vuoksi!🐶

Kurssimuotoista koulutusta tarjolla pennuille! 🐕 Kertamaksullisen pentukoulun tilalla järjestetään lyhytkursseja pennuille (5 kerran kursseja). Ensimmäinen kurssi alkaa maanantaina 25.1. (klo 18-19 hallin etuosassa). Kurssin hinta on 20 euroa.
Kouluttajat Senja Verronen ja Malla Juutinen.
Huom! Osallistuaksesi kurssille sinun tulee olla Kiltan jäsen ja sinulla tulee olla vaadittavat talkoopisteet kasassa (pl. uudet jäsenet). Osallistujia kurssille otetaan 6. Treenit järjestetään porrastetusti niin, että hallissa on kerrallaan maksimissaan kouluttajat + 3 koirakkoa.
Ilmoittautumiset facebook -sivulla Keski-Pohjanmaan Koirakilta (vain jäsenille) tai Kiltan tokoilijat.

Pentukouluun ovat tervetulleita kaikenikäiset ja -kokoiset koirat. Koiralla tulee olla voimassa olevat rokotukset. Mikäli koiran rokotesuoja on mennyt vanhaksi tai kyseessä ovat koiranpennun rokotteet, liittyy rokotuksiin 21 vrk:n varoaika rokotteen tehosteen antamisen jälkeen ( 🔸️pennut saavat osallistua noin 19 viikon ikäisinä🔸️ ). Juoksuiset nartut eivät saa osallistua koulutukseen.

▫️Vallitsevasta COVID-19 tilanteesta johtuen joudumme miettimään, kuinka itse vaikutamme omalla toiminnalla pandemiaan. Toivomme, että näillä rajoituksilla säästyisimme koko toiminnan keskeyttämiseltä, kuten viime keväänä tapahtui.

▫️Varmistaaksemme turvallisen harrastamisen jokaiselle Kiltan hallissa treenaavalle sekä kouluttajille toimimme seuraavien ohjeiden mukaisesti pentukoulussa:

🔸️Tullessa halliin kädet tulisi desinfioida (desinfiointiaine löytyy hallin ovien vierestä).
🔸️Hallissa pidettävä turvavälit (1-2m etäisyys).
🔸️Jos riittävää etäisyyttä ei pysty noudattamaan, käytä kasvomaskia.
🔸️Tarvittaessa kasvomaskin käyttö muuttuu pakolliseksi, jos yleinen suositus sen vaatii.
🔸️Hallin oven edessä olevassa odotustilassa vain yksi koirakko kerrallaan.
🔸️Hallissa saa olla vain ryhmään osallistujat, omaiset tai vierailijat ei voi tulla seuraamaan tuntia.
🔸️Hallista pitää poistua viimeistään, kun treeniaika päättyy, jotta seuraava ryhmä saa tulla sisään. Halliin saa tulla sisään vasta kun edellinen ryhmä on poistunut.
🔸️Kouluttajien toimesta hallin oven kahvat tulisi desinfioida 1-2 kertaa tunnin aikana (desinfiontilaput löytyvät keittiöstä).
🔸️Jos ohjaajalla tai perheessä hengitystieoireita, tulee jäädä kotiin.
🔸️Yski tai aivasta kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaan.

Ota pentukouluun mukaan
– koiralle vettä ja kuppi
– kaulapanta ja tavallinen hihna (ei flexiä/kettinkiä)
– makupalat, jotka ovat koirasi todellista herkkua ja joita koiran on helppo ja nopea syödä. Ei kuivamuonaa vaan esim. pienen pieniksi paloiksi pilkottua kanaa, nakkeja, juustoa tms.
– lelut, joista koirasi pitää esim. pallo, narulelu, patukka, riepu jne.

Ulkoiluta koirasi ennen pentukoulua, jotta se ei tee tarpeitaan kentälle. Mahdolliset jätökset on siivottava huolellisesti ja maksettava jätössakko 10€. Varsinkin urokset saatavat haistella maata/aitoja ja merkata tämän jälkeen, joten seuraathan koirasi elekieltä! Muista kerätä koirasi jätökset myös ulkoa. Hallin pihalta löytyy roska-astia kakkapusseille.

Huom! Koiria ei saa viedä hallissa tai kentällä oleville agilityesteille.

Tiedustelut pentukoulu@kpkk.net

Tutustu talkoopistejärjestelmään!