Pentukoulu

Pentukoulu

Kertamaksullinen pentukoulu talvikaudella  maanantaisin klo 18-19 Kiltan hallissa (30.9.2019 – 3.5.2020). Kouluttaja Arianna Gebbia (parittomat viikot) tai Eija Heinonen (parilliset viikot). Ei erillistä ilmoittautumista. Kertamaksullinen, jäsen 4€, muut 7€. Pentukoulu joululomalla (16.12. 2019–6.1.2020)

Pentukouluun ovat tervetulleita kaikenikäiset ja -kokoiset koirat. Koiralla tulee olla voimassa olevat rokotukset. Mikäli koiran rokotesuoja on mennyt vanhaksi tai kyseessä ovat koiranpennun rokotteet, liittyy rokotuksiin 21 vrk:n varoaika rokotteen tehosteen antamisen jälkeen. Juoksuiset nartut eivät saa osallistua.

Ota pentukouluun mukaan
– koiralle vettä ja kuppi
– kaulapanta ja tavallinen hihna (ei flexiä/kettinkiä)
– makupalat, jotka ovat koirasi todellista herkkua ja joita koiran on helppo ja nopea syödä. Ei kuivamuonaa vaan esim. pienen pieniksi paloiksi pilkottua kanaa, nakkeja, juustoa tms.
– lelut, joista koirasi pitää esim. pallo, narulelu, patukka, riepu jne.

Ulkoiluta koirasi ennen pentukoulua, jotta se ei tee tarpeitaan halliin. Mahdolliset jätökset on siivottava huolellisesti ja maksettava jätössakko 10€. Varsinkin urokset saatavat haistella maata/aitoja ja merkata tämän jälkeen, joten seuraathan koirasi elekieltä! Muista kerätä koirasi jätökset myös ulkoa. Hallin pihalta löytyy roska-astia kakkapusseille.

Huom! Koiria ei saa viedä hallissa oleville agilityesteille.

Tiedustelut pentukoulu@kpkk.net.

Tutustu talkoopistejärjestelmään!