Ilmoittautuminen tokon ja rally-tokon ryhmiin alkanut!

Ilmoittautuminen tokon ja rally-tokon ryhmiin alkanut!

Ilmottautuminen kesäkauden tokon ja rallyn omatoimiryhmään avoinna! Ilmoittautuminen tähän ryhmään ad 20.4.22 TÄSTÄ LINKISTÄ

Kesäkaudella Rally-tokossa kolme eri ryhmää, jotka pyörivät tiistaisin.

Joka toinen viikko ratatreenit ja joka toinen on Rally-tokon alkeisryhmä ja ALO/AVO -ryhmä. Jos alokasryhmään ja ALO/AVO ryhmään ei saada tarpeeksi osallistujia, niin sitten yhdistetään nämä kaksi ryhmää yhdeksi.

Ratatreenit joka toinen tiistai klo 16.30 -18.00. Joka toinen tiistai klo 17.00-18.00 alokasryhmä ja klo 18.00-19.00 ALO/AVO ryhmä. Ryhmäpaikat varmistuvat ilmoittautumisajan päätyttyä.

Mikäli ilmoittaudut, sinun tulee olla kiltan jäsen ja sinulla tulee olla kerättynä 8 talkoopistettä. Mikäli harjoittelet useammassa kuin yhdessä ryhmässä, tulee jokaista ylimääräistä ryhmäpaikkaa kohden olla kerättynä 4 talkoopistettä/ ryhmä.

Vaatimukset ryhmäpaikan hakemista varten:

1) Kiltan jäsenyys

2)Talkoovelvollisuus täytettynä eli 8 talkoopistettä ennen talvikauden alkua. Mikäli harjoittelet useammassa kuin yhdessä ryhmässä, tulee jokaista ylimääräistä ryhmäpaikkaa kohden olla kerättynä 4 talkoopistettä/ryhmä.

Talkoopisteitä ei vaadita uusilta jäseniltä. Lisätietoja talkoopistejärjestämästä

3) Poissaolot tulee ilmoittaa kouluttajalle, sillä kolme ilmoittamatta jätettyä treenikertaa johtaa treenipaikan menetykseen.

Ilmoittautuminen rally-tokon ryhmiin 24.4 mennessä TÄSTÄ LINKISTÄ

Comments are closed.