K-PKK RY:N HALLITUKSEN TIEDOTE 15.1.21

K-PKK RY:N HALLITUKSEN TIEDOTE 15.1.21

VIIKKOTREENIT ALKAVAT SOVELLETUSTI 25.1.2021

Jaostoilta tulleen esityksen perusteella aloitetaan viikkotreenien pitäminen sovelletusti maanantaista 25.1. alkaen. Katso alta miten oman lajisi viikkotreenit tullaan järjestämään.Hallissa olijoiden määrä rajoitetaan edelleen 10 henkilöön ja treenit tullaan järjestämään jaostojen esittämällä tavalla toistaiseksi. Muistetaan jatkossakin maski-/visiirisuositus, käsihygienia, turvavälit ja vain terveinä hallille!

AGILITY: Etuosassa hallia tekniikka/esteopetus, hallissa vain kouluttaja + treenaava koirakko. Ei rataantutustumista, ei yhteistä rakentamista, kouluttaja jakaa vuorot koirakoille etukäteen FB-ryhmässä. Takaosassa ratatreeni, yhteinen rakennus ja tutustuminen. Ryhmät vaihtavat puolta vuoroviikoin. Hallissa max. 10 henkeä kerralla. Perjantaina purku. Arvokisaryhmä: Etukäteisilmoittautuminen ryhmään kuten aiemminkin.Alkeiskurssi: Kouluttaja jakaa koirakoille treenivuorot etukäteen FB-ryhmässä. Max. 5 hallissa yhtä aikaa.

TOKO: Omatoimiryhmässä ennakkoilmoittautumiset, treenaus vuorotellen.

RALLY: Ratatreeni (koko halli) 6 + kouluttaja, koirakot treenaavat vuorotellen. Muut kurssit alkavat vasta helmikuussa.

NOSEWORK: Noseworkin viikkoryhmät jatkuvat 25.1.2021! Treenit muuttuvat popup tyylisiksi, eli halliin tullaan omalla vuorolla ja etsinnät suoritetaan perätysten, jonka jälkeen voi lähteä kotiin. Viikkoryhmiin tulee tarkempi aikatauluohjeistus, jotta kenenkään ei tarvitse odotella ulkona kylmässä liian pitkään.

NÄYTTELY: Näyttelytreenit pyörähtävät käyntiin 26.1-21 Ennakkoilmoittautuminen FB-ryhmässä (4 koirakkoa). Suositusten mukaisesti treeneissä voi olla 5 ihmistä. Tämän vuoksi myös vetäjä voi ottaa halutessaan koiran mukaan. Rauhoittuminen ja odottelu esim. häkissä on myös taito, jota koira tarvitsee näyttelytilanteessa.

PENTUKOULU: On tauolla toistaiseksi, käynnistyy pentukurssit 5krt kursseina (kurssit vain jäsenille, ilmoittautuminen facebookissa vain jäsenet sivulla)!

NOME: Kuukausitreenit pyörähtävät käyntiin normaalilla tavalla, seuraa ilmoittelua fb-sivuilla. Treeneihin on ennakkoilmoittautuminen, jotta ryhmäkoot pysyvät alle kymmenessä ja maastossa pidetään myös turvavälit muihin kanssatreenaajiin.Muut ohjeet ovat edelleen voimassa:Vierailijamaksulla (5 €) ei voi tulla treenaamaan toistaiseksi. Hallin vuokraus on mahdollista. Henkilömäärä on rajoitettu toistaiseksi max. 10 hlöä / koko halli tai max. 5 hlöä / puoli hallia. Vuokralaiset noudattavat kulloinkin Soiten alueella olevia rajoituksia.

Comments are closed.