K-PKK:n hallituksen tiedote 1.12.2020:

K-PKK:n hallituksen tiedote 1.12.2020:

Keski-Pohjanmaan alueellinen COVID-19-viranomaistyöryhmä kokoontui sunnuntaina 29.11.2020 ja totesi Keski-Pohjanmaan siirtyneen koronaepidemian perustasolta kiihtymisvaiheeseen. Kyseinen työryhmä tarkensi kokoontumisiin ja harrastustoimintaan liittyviä suosituksia ajalla 29.11.-21.12.2020: https://korona.soite.fi/keski-pohjanmaa-siirtyy-koronaepidemian-kiihtymisvaiheeseen/?fbclid=IwAR0ThK2rHG46lCzyYUFYpX1GAKBBr-nq3E2VwYw4aEitR25_nHd9ZbnZlYE

Soiten em. www-sivuilla olevat suositukset koskettavat kaikkia Keski-Pohjanmaan Koirakiltan hallin käyttäjiä, mukaan lukien omatoimitreenaajat sekä yksityiset vuokraajat. Soiten suositukset vaikuttavat seuraavasti Kiltan toimintaan ajalla 29.11.-21.12.2020:

  • Viikoittaiset treeniryhmät voivat jatkaa toimintaansa toistaiseksi.
  • Pentukoulu on tauolla ajalla 29.11.2020 – 10.1.2021.
  • Kisat ja kokeet perutaan.
  • Möllit, pikkujoulut ja pop up -tapahtumat perutaan.
  • Kaikki yli 20 hlön tapahtumat perutaan 29.11.-21.12.2020.

·         Näyttelykoulutus jatkuu seuraavasti:

o    Näyttelykoulutukseen osallistuminen edellyttää ennakkoilmoittautumista. Ennakkoilmoittautuminen K-PKK näyttelykoulutus -FB-ryhmässä otetaan käyttöön. Näyttelykouluttajat ovat ilmoittautumisten osalta etusijalla.

o    Näyttelykoulutuksen ryhmäkoon maksimimäärä rajoitetaan Soiten ohjeistuksen mukaisesti 10 henkilöön / koulutuskerta (sisältää kouluttajan). Näyttelykoulutuksen käytössä on puoli hallia, joten henkilömäärä on tämän osalta perusteltua.

o    Näyttelykoulutuksessa käytetään maskia tai visiiriä. Yksittäisen koirakon yksilöarvostelun liikuttamisen aikana maskia ei välttämättä tarvitse käyttää.

o    Muilta osin noudatetaan THL:n ohjeistusta ja muita Soiten aikaisemmin antamia suosituksia ja määräyksiä.


Maskit käyttöön hallilla!

Hallitus haluaa varmistaa turvallisen treenaamisen Kiltan hallilla jatkossakin, joten treeneissä käytetään maskia tai visiiriä kaikissa niissä tilanteissa, joissa liikutaan ryhminä. Yksittäisen koirakon suorituksen aikana maskia ei tarvitse käyttää, mikäli et joudu kohtaamaan lähietäisyydessä muita ihmisiä. Muutoin maskin käyttö on pakollista myös yksilösuorituksen aikana. Olemme nyt treenanneet noin kuukauden maskien kanssa ja havainneet, että se onnistuu aivan hyvin. Myös Soite muistuttaa laajasta maskisuosituksesta! Muistetaan myös käsidesit ja vain terveenä treeneihin!

Turvallista joulunalusaikaa!
Keski-Pohjanmaan Koirakiltan hallitus

Comments are closed.