TIEDOTE HALLITUKSELTA 6.5.2020

TIEDOTE HALLITUKSELTA 6.5.2020

Monet ovat jo odottaneet, milloin päästään treenaamaan normaalisti. Suomen hallitus linjasi 4.5.2020 asian seuraavasti: https://valtioneuvosto.fi/artikkeli/-/asset_publisher/10616/hallitus-linjasi-suunnitelmasta-koronakriisin-hallinnan-hybridistrategiaksi-ja-rajoitusten-vaiheittaisesta-purkamisesta

 • 31.5.2020 saakka on voimassa edelleen max. 10 henkilön kokoontumisrajoitus. Toukokuussa ei ole siis mahdollista treenata normaalisti ryhmissä. Toukokuun aikana on puolestaan mahdollista varata omatoimitreenivuoro KiltAreenan ulkokentältä (max. 2 hlöä/kenttä). Tähän on tulossa ohjeistus tällä viikolla.
 • 1.6.2020 alkaen kokoontumisrajoitus on max. 50 henkilöä. Tämä Suomen hallituksen päätös mahdollistaa sen, että Kiltan treeniryhmät (kaikki lajit mukaan lukien myös pentukoulu ja näyttelytreenit) aloittavat jälleen toimintansa 1.6.2020 alkaen. Tästä tiedotetaan tarkemmin toukokuun aikana Kiltan fb-ryhmissä (mm. ryhmäjaot ja treenivuorot).
 • Talkoopisteistä kesäkaudelle 2020: Koronatilanteen lyhennettyä talvikauden talkookautta, seuraavat talkoopiste -ohjeet ovat voimassa kesäkauden 2020 talkoopisteitä laskettaessa:
  • Ryhmäpaikan hakemista varten vaaditaan vähintään 6 pistettä/kausi.
  • Mikäli ohjaaja harjoittelee samalla harjoituskaudella useammassa kuin yhdessä ryhmässä tai useamman kuin yhden koiran kanssa, tulee jokaista ylimääräistä ryhmäpaikkaa kohden kerätä 3 pistettä/ryhmä. (Eli jos treenaat kahdessa ryhmässä, talkoopisteitä tulee olla 6 p + 3 p = 9 p.) Tämä koskee myös omatoimiryhmissä treenaavia (lisäkoirista +3 p, jos ei sitten vuorottele koirien kanssa).
  • Myös omatoimiryhmiin ja avainmaksuun on oltava 6 talkoopistettä kasassa.
 • Wc on käytössä 1.6. alkaen.
 • Kiltan hallitus haluaa muistuttaa, että sairaiden tulee pysyä poissa koirahallilta. Iäkkäät ja riskiryhmiin kuuluvat voivat oman harkintansa mukaan varata vuoroja omatoimitreenaamiseen ulkokentillä.

Treeni-iloa ja aurinkoa kevääseen!
Keski-Pohjanmaan Koirakilta ry:n hallitus

Comments are closed.