KiltAreena ja tilat

KiltAreena ja tilat

Tarkista hallikalenterista treenivuorosi, vapaat ajat omatoimitreeniin tai jos olet kiinnostunut vuokraamaan itsellesi treeniaikaa: 
HALLIKALENTERIIN TÄSTÄ LINKISTÄ

KILTAREENA, TREENIS ja KILTAN TUPA
KiltAreena
on yhdistyksen puolilämmin treeni- ja kisahalli (1196m2). KiltAreena sijaitsee Kokkolassa Kirkonmäellä os. Ventuksentie 49. Hallissa on Saltexin täytteetön tekonurmi integroidulla joustolla. Hallitilan voi jakaa kahtia kevyillä aidoilla ja pressulla. 

Yhdityksellä on myös lämmin treenitila Treenis, KiltAreenan vieressä, joka on noin 170m2. Treenitilan pohjana joustava kumimatto. Rakennuksessa sijaitsee lisäksi WC, sekä Kiltan Tupa, eli keittiö- ja kokoustilat. 

Pysäköinti
Hallin piha-alueella on pysäköintitilaa niukasti. Kehotamme pysäköimään Kirkonmäen urheilukentän parkkipaikalle (Ventuksentie 47). Ventuksentien varteen pysäköinti on kielletty.

Ajo-ohjeet:
VT 13, Jyväskylä: Saavuttuasi ennen kaupunkia 60km/h alueelle käänny vasemmalle suuntaan Kirkonmäki. Aja Ventuksentietä noin 1,2 km. Halli on oikealla puolen tietä heti 40km/h alueen alettua.
VT 8, Oulu: Aja suoraan kunnes tulet Prisman luona olevaan liikennevaloristeykseen. Käänny vasemmalle suuntaan Kirkonmäki. Aja Ventuksentietä noin 1,2 km, halli on tien vasemmalla puolen.
VT 8, Vaasa: Käänny ensimmäisestä liikenneympyrästä oikealle (Oulu/Jyväskylä), aja 200m ja käänny oikealle kohti Kirkonmäkeä. Aja Ventuksentietä 1,2 km, halli on tien vasemmalla puolen.

 

JÄTÖSMAKSU SISÄTILOISSA 10 €
Pissa-, kakka- ja oksennusvahingoista perimme 10 € jätösmaksun, joka maksetaan Keski-Pohjanmaan Koirakiltan tilille FI28 4747 0010 1520 15 (POP) viitteellä 9030 tai mobilepay 92967. 

Käytännön vinkkejä hallilla kävijälle:

  1. PYSÄKÖINTI – Autojen pysäköinti tapahtuu ensisijaisesti hallin pihan parkkipaikalle.
  2. VALOT – Hallin valot kytketään päälle Ventuksentien puoleisen ulko-oven vierestä sekä hallin nosto-oven päädystä olevista valokatkaisijoista. Viimeinen lähtijä huolehtii, että kaikki valot tulee sammutettua. Treenikselle tai WC-tiloihin mennessä aulan valot toimivat liiketunnistimella. Treeniksellä ja kokoustilassa valot toimivat valokatkaisijoista.
  3. PORTTI – Portti, agilityesteet sisältävä ulkokontti ovat lukittuina kesäkaudella ja koodit ovat kouluttajien sekä muiden halliavaimien haltijoiden tiedossa. 
  4. ULKO-OVI – Viimeinen lähtijä lukitsee ovet lähtiessään.
  5. ENSIAPU – Ensiaputarvikkeet löytyvät kanttiinin kaapista.
  6. SIIVOUS – Siivoustarvikkeet löytyvät hallilta, Treeniksen siivousvälineet WC-tiloista ja siivouskaapista.
  7. KEITTIÖ-, KOKOUS- JA WC-TILAT – WC-tilat ovat treenaajien vapaassa käytössä, WC-avain löytyy hallista. Keittiö- ja kokoustilojen käytöstä sovitaan aina erikseen.  Huolehdithan osaltasi myös näiden alueiden siisteydestä.
  8.  

 Oven avauksen ongelmatilanteet sekä lukon resetoinnit (ainoastaan klo 9-20 välisenä aikana) hoitavat Riitta-Liisa Karhunen 050 345 2246 tai Saija Paasila 050 323 3686.