Näyttelykoulutus

Näyttelykoulutus

Vuonna 2023 alkavat uudet kuviot Kiltan näyttelyjaostossa.

Treenit jatkuvat talvikaudella (tammi-huhtikuu) tiistaisin Kiltan Treeniksellä vain Kiltan jäsenille. Treenit jatkuvat kertamaksullisena. Treenien hinta 5€/kerta (kortti tai mobilepay). Treeneihin tullessasi tarkista aina Facebook-ryhmästä ”K-PKK Näyttelykoulutus” , että treeneihin on saatu kouluttaja. Jos ryhmälle ei ole merkitty kouluttajaa, perutaan kyseinen koulutuskerta. Jokainen treeneissä kävijä, voi vuorollaan ilmoittautua kouluttajaksi kauden aikana. 

Tiistai klo. 19:00- alkaen (kouluttaja paikalla, avoin kaikille jäsenille)

Näyttelykoulutukseen ovat tervetulleita kaikenikäiset ja -kokoiset koirat. Koiralla tulee olla voimassa olevat rokotukset. Mikäli koiran rokotesuoja on mennyt vanhaksi tai kyseessä ovat koiranpennun rokotteet, liittyy rokotuksiin 21 vrk:n varoaika rokotteen tehosteen antamisen jälkeen. Juoksuiset nartut eivät saa osallistua. Pissa/kakka/oksennusvahingon sattuessa treenitilaan tulee maksaa sakkomaksu! Sakkomaksu on 10€, jätösmaksu suoritetaan hallin ovenpielistä löytyvillä maksulapuilla tai mobilepayllä 92967. Koiran jätökset on siivottava välittömästi siihen tarkoitetuilla välineillä ja aineilla, joita löytyy hallista ja Treeniksen siivouskaapista/WC-tiloista. 

Tiedustelut nayttely@kpkk.net.

Tarkista koulutuslista K-PKK:n näyttelykoulutusryhmän kiinnitetystä julkaisusta. Mikäli kouluttajaa ei ole merkitty klo. 18:0-19:00 ryhmälle , kyseinen koulutuskerta perutaan.

Tutustu talkoopistejärjestelmään!

Kuvat: @koiramafia