Yhteistyökumppanit ja kannustajat

Yhteistyökumppanit ja kannustajat

KiltAreenan seinätilat ja uudet väliaidat on varattu mainoksia varten. Mainos koiraharrastajien treenihallissa on oivallinen tapa tuoda esille uusia yrityksiä, tuotteita tai vaikkapa alueen tulevia tapahtumia. Yhdistyksemme järjestämät tapahtumat keräävät tuhansia ihmisiä ympäri Suomea vuosittain koiraurheilun pariin, joten näkyvyys hallin seinällä on taattu.

Kiinnostuitko mainospaikasta vai osaatko vinkata jonkun, jonka mainos sopisi hallimme seinälle?
Lisätietoja: Pia Prest, 050 363 9088, prestpia@gmail.com

Mainospaikat hallin seinälle myydään toistaiseksi voimassa olevilla sopimuksilla
60 x 200 cm kyltti 300€/vuosi
120 x 240 cm kyltti 500€/vuosi

Mainospaikat hallin väliaitoihin myydään toistaiseksi voimassa olevilla sopimuksilla
1000 € 4 aitaa + 500 €/v ylläpito
500 € 2 aitaa + 300 €/v ylläpito

Edellä mainitut hinnat eivät sisällä kylttiä ja kyltin teippausta mainostoimistossa,
vaan mainostava yritys itse hankkii kyltin ja kyltin teippauksen valitsemassaan mainostoimistossa. Halutessaan kyltin ja teippauksen voi tilata yhteistyökumppanimme Magneettimainoksen hinnaston mukaisesti.

Sopimus mainosmyynnistä:
http://kpkk.net/wp-content/uploads/2023/03/kpkoirakiltaA4sponslomake2023.pdf

SPONSORIKSI KILPAILUUN/KOKEESEEN?

Haluatko tukea yhdistyksemme toimintaa tai tiettyä kilpailua- tai tapahtumaa? Tai haluatko tulla paikalle myymään/esittelemään tuotteita paikanpäälle? Ota yhteyttä jaostovastaavaan tai kilpailun vastaavaan koetoimitsijaan, joka on mukana järjestämässä kilpailua/tapahtumaa.

Sponsorina pääset mukaan mainostamaan yhdistyksemme sosiaaliseen mediaan FB ja INSTAGRAM-tileille (@kpkoirakilta), kilpailijoille lähtevään uutiskirjeeseen ja saat tuotteesi esille esim. palkintopöytään tapatumassamme.


KPO-Kannustaja, kerää bonuksia omalle suosikkiseurallesi!

Keski-Pohjanmaan Koirakilta on mukana Kannustajat-toiminnassa vuonna 2023, jossa jokainen Kannustaja voi kerätä kerätään omilla ostoksilla rahaa suosikkiseuralleen! Löydät Keski-Pohjanmaan Koirakiltan Kannustajien listalta kirjautuessasi omalle S-tilillesi.

Liity kannattajiin S-kortin pääjäsenenä omalla S-kanavalla joko tunnuksen + salasanan TAI verkkopankkitunnusten kautta:
S-kanava.fi/kpo > Osallistu ja vaikuta > Liity kannustajaksi ja valitse seuralistasta meidät: Keski-Pohjanmaan Koirakilta ry.

KPO:n Kannustajat -toiminnassa kerätään bonusta omilla ostoksilla ja sen perusteella määräytyy tukisumma, jonka KPO maksaa Keski-Pohjanmaan Koirakiltalle. Tämä bonus ei ole pois sinulle maksettavasta bonuksesta!

Eli kerryttäessäsi esim. 50 € bonusta itsellesi kuukaudessa, KPO maksaa Kiltalle 2 € ja kun meitä on esim. 100 henkilöä (mielellään tietysti enemmän), niin se tekee jo 200 €/kk! Liity siis pikaisesti ja pyydä tuttujasikin liittymään, sillä tämä kannatusmuoto ei vaadi K-PKK:n jäsenyyttä.

Kiitos tuestanne!
http://kpokannustajat.fi/?fbclid=IwAR3YSgD7pliNbAp0uVuVkiIgLLzVCVJ4fVNj-e7R74Adb5wUgvExEtT029U