Yhteistyökumppanit ja kannustajat

Yhteistyökumppanit ja kannustajat

KiltAreenan seinätilat on varattu mainoksia varten. Seinämainos on oivallinen tapa tuoda esille uusia tuotteita tai vaikkapa alueen tulevia tapahtumia! Yhdistyksemme järjestämät tapahtumat keräävät tuhansia ihmisiä ympäri Suomea vuosittain koiraurheilun pariin, joten näkyvyys hallin seinällä on taattu.

Kiinnostuitko mainospaikasta vai osaatko vinkata jonkun, jonka mainos sopisi hallimme seinälle?
Lisätietoja: Pia Prest, 050 363 9088, prestpia@gmail.com

Mainospaikat myydään toistaiseksi voimassa olevilla sopimuksilla
60 x 200 cm kyltti 300€/vuosi
120 x 240 cm kyltti 500€/vuosi
tai muun sopimuksen mukaan.

Edellä mainitut hinnat eivät sisällä kylttiä ja kyltin teippausta mainostoimistossa,
vaan mainostava yritys itse hankkii kyltin ja kyltin teippauksen valitsemassaan mainostoimistossa. Halutessaan kyltin ja teippauksen voi tilata yhteistyökumppanimme Magneettimainoksen hinnaston mukaisesti.

Sopimus mainosmyynnistä:
http://kpkk.net/wp-content/uploads/2023/03/kpkoirakiltaA4sponslomake2023.pdf

SPONSORIKSI KILPAILUUN/KOKEESEEN?

Haluatko tukea yhdistyksemme toimintaa tai tiettyä kilpailua- tai tapahtumaa? Tai haluatko tulla paikalle myymään/esittelemään tuotteita paikanpäälle? Ota yhteyttä jaostovastaavaan tai kilpailun vastaavaan koetoimitsijaan, joka on mukana järjestämässä kilpailua/tapahtumaa.

Sponsorina pääset mukaan mainostamaan yhdistyksemme sosiaaliseen mediaan FB ja INSTAGRAM-tileille (@kpkoirakilta), kilpailijoille lähtevään uutiskirjeeseen ja saat tuotteesi esille esim. palkintopöytään tapatumassamme.


KPO-Kannustaja, kerää bonuksia omalle suosikkiseurallesi!

Keski-Pohjanmaan Koirakilta on mukana Kannustajat-toiminnassa vuonna 2023, jossa jokainen Kannustaja voi kerätä kerätään omilla ostoksilla rahaa suosikkiseuralleen! Löydät Keski-Pohjanmaan Koirakiltan Kannustajien listalta kirjautuessasi omalle S-tilillesi.

http://kpokannustajat.fi/?fbclid=IwAR3YSgD7pliNbAp0uVuVkiIgLLzVCVJ4fVNj-e7R74Adb5wUgvExEtT029U