Junioritoiminta Koirakiltassa

Junioritoiminta Koirakiltassa

Koirakiltan junioritoiminta on ollut aktiivista jo vuosia. Koirakiltalla nuoret ovat innostuneet etenkin agilityharrastuksesta ja parhaimmillaan Kiltalla on ollut kolme viikkotreeniryhmää junioriharrastajille, jotka treenaavat yhdessä viikoittain. Osa junioreista treenaa myös aikuisten ryhmissä ja osa nuorista kouluttaa nuorempia agilityn parissa. Kiltassa junioriharrastajia ovat kaikki alle 18vuotiaat koiranohjaajat. Alkeiskurssin käytyään voivat koirakot hakeutua säännöllisiin viikkoryhmiin treenaamaan.

Kilta tukee junioriharrastusta maksamalla kilpailu- tai harrastajalisenssin nuorille. Suomisport lisenssi vaaditaan agilityharrastuksessa ja lisenssin hankkineet nuoret voivat hakea lisenssin osuutta (ei vakuutusta) takaisin Kiltan rahastonhoitajalta (rahastonhoitaja@kpkk.net) kuittia vastaan.

Kiltalta lähtee joka vuosi edustajia myös JSP-SM eli junioreiden SM-kilpailuihin edustamaan Koirakiltaa.
Juniorit ovat vuosien mittaan tuoneet useita mitalejakin arvokilpailuista.

Junioreille pyritään järjestämään säännöllisesti toimintaa myös viikkotreenien ulkopuolella. Mm. omia valmennuspäiviä tai valmennusviikonloppuja.

Junioritoiminnan tukemiseksi etsimme jatkuvasti myös sponsoreita, jotta alueemme koiraharrastuksesta haaveilevat nuoret pääsisivät harrastamaan, kilpailemaan ja valmentautumaan Keski-Pohjanmaalla. Oletko kiinnostunut tukemaan lasten koiraharrastusta tai tarjoamaan koulutusta nimenomaan nuorille koiranohjaajille? Ota yhteyttä agility@kpkk.net

FB:ssa on oma ryhmä ”Kiltan junnuagi”, jota voivat seurata kaikki Kiltan junioriagilitystä kiinnostuneet nuoret ja heidän vanhemmat.

Junioritoiminnasta vastaa tällä hetkellä Jyrki Mikkonen.