Kiltan tilojen käyttösäännöt

Kiltan tilojen käyttösäännöt

KILTAREENAN, TREENIKSEN JA KENTTIEN KÄYTTÖSÄÄNNÖT

Tavoitteenamme on, että Kiltan tilat pysyvät kovasta käytöstä huolimatta mahdollisimman hyvässä kunnossa. Tämän vuoksi on ehdottoman tärkeää, että kaikki hallin käyttäjät noudattavat  sääntöjä yhteisissä tiloissamme.

Jos sinulle herää kysymyksiä tilojemme käytön tai käyttösääntöjen osalta, laita meille sähköpostia sihteeri@kpkk.net. Pyrimme vastaamaan noin vuorokauden kuluessa.

Hallin, treenitilan ja kenttien käyttäjän vastuu

 1. Halli, treenitila ja kentät ovat lajiharjoittelua, kilpailuja ja kokeita varten, mutta eivät koirien leikkipaikkoja.
 2. Tilojen käyttäjä sitoutuu noudattamaan yhdistyksen sekä hallin ja kenttien sääntöjä ja vastaa siitä, että tilat ovat luovutettaessa samassa kunnossa kuin vastaanottaessa.
 3. Tilojen käyttäjä sitoutuu korvaamaan hallille tai esteille aiheuttamansa vahingot.
 4. Hallin, treenitilojen ja kenttien käyttäjä vastaa itse omasta ja koiransa vakuutusturvasta. Käyttäjä vastaa oman koiransa turvallisuudesta sekä koiran hallille, kentille ja muille käyttäjille aiheuttamista esine-, henkilö- ja eläinvahingoista. Yhdistys ei korvaa koiran haltijalle tai koiralle hallin sisätiloissa, piha-alueilla tai hallin esteillä tapahtuneita vahinkoja.
 5. Tiloihin tulevien koirien tulee olla terveitä ja SKL:n määräysten mukaisesti rokotettuja.
 6. Hallissa ja treenitiloissa saavat harjoitella omatoimisesti vain halliavaimen omaavat henkilöt, jotka ovat lunastaneet itselleen itsenäisen treenioikeuden sekä treenitilat erikseen vuokranneet henkilöt.

Siisteys

 1. Halli, treenitila, kentät ja niiden ympäristö on pidettävä siistinä. Siivoa roskasi ja koirien jätökset koko kiinteistön alueelta sekä ulkoilureittien varsilta. Älä pissata koiraasi hallin ulkoseiniin.
 2. Kakkapusseja löytyy hallilta ja ulkokenttiä ympäröivän aidan portin luota. Vie käytetyt kakkapussit ulkoroskikseen.
 3. Puhdista kenkäsi ja koirasi hiekasta, kurasta ja lumesta ennen halliin menoa, näin matto pysyy mahdollisimman hyvänä ja käyttökuntoisena/puhtaana. Pidä hallissa eri kenkiä kuin ulkona, näin matto säilyy puhtaampana. Hallin ulko-ovien lähettyvillä on myös muovisuojia kengille. Treeniksellä treenataan ainoastaan sisäkengissä!
 4. Ulkoiluta koirasi kunnolla ennen harjoituksia ja tarvittaessa harjoitusten välillä, jotta sisälle ei tulisi pissa- tai kakkavahinkoja. HUOM! JÄTÖSMAKSU 10 € koskee kaikkia, myös pentuja.
 5. Koiran jätökset on siivottava välittömästi siihen tarkoitetuilla välineillä ja aineilla, joita löytyy hallista ja Treeniksen siivouskaapista/WC-tiloista. Jätösmaksu suoritetaan hallin ovenpielistä löytyvillä maksulapuilla tai mobilepayllä 92967.
 6. Halli, Treenis, Kiltan Tupa ja ulkokentät ovat savuttomia alueita.

Juoksuisest narttukoirat saavat treenata KiltAreenalla, Treeniksellä ja sen kentillä juoksuhousut jalassa ja oleskella sekä hallissa että sen kentillä vain oman suoritusvuoronsa aikana. Ei koske kertamaksullisia koulutuksia (pentu- ja näyttelykoulutus)-  Tilojen vuokraajat päättävät itse juoksunarttujen sallimisesta vuokraamillaan vuoroilla hallin sääntöjä noudattaen.

Käytännön vinkkejä

 1. PYSÄKÖINTI – Autojen pysäköinti tapahtuu ensisijaisesti hallin pihan parkkipaikalle.
 2. VALOT – Hallin valot kytketään päälle Ventuksentien puoleisen ulko-oven vierestä sekä hallin nosto-oven päädystä olevista valokatkaisijoista. Viimeinen lähtijä huolehtii, että kaikki valot tulee sammutettua. Treenikselle tai WC-tiloihin mennessä aulan valot toimivat liiketunnistimella. Treeniksellä ja kokoustilassa valot toimivat valokatkaisijoista.
 3. PORTTI – Portti ja agilityesteet sisältävä ulkokontti ovat lukittuina kesäkaudella ja koodit ovat kouluttajien sekä muiden halliavaimien haltijoiden tiedossa.
 4. ULKO-OVI – Viimeinen lähtijä lukitsee ovet lähtiessään.
 5. ENSIAPU – Ensiaputarvikkeet löytyvät kanttiinin kaapista.
 6. SIIVOUS – Siivoustarvikkeet löytyvät hallilta, Treeniksen siivousvälineet WC-tiloista ja siivouskaapista.
 7. KEITTIÖ-, KOKOUS- JA WC-TILAT – WC-tilat ovat treenaajien vapaassa käytössä, WC-avain löytyy hallista. Keittiö- ja kokoustilojen käytöstä sovitaan aina erikseen.  Huolehdithan osaltasi myös näiden alueiden siisteydestä.

SÄÄNTÖRIKKOMUKSISTA SEURAA KÄYTTÖKIELTO SEKÄ MAHDOLLINEN VAHINGONKORVAUSVELVOLLISUUS.