Pentukoulu

Pentukoulu

Uusi pentukurssi alkaa kesäkaudella 2024, seuraa nettisivuja!
_________________________________________________________________

Tällä lomakkeella ilmoittaudut Keski-Pohjanmaan Koirakilta Ry:n jäsenille tarkoitetulle pentukurssille.

Viimeinen ilmoittautumispäivä on 6.2.2024 ja ilmoittautuminen on sitova!
 
  • maanantaisin klo18-19
  • ajankohta: 12.2.2024 – 29.4.2024
  • ei treenejä 26.2 ja 1.4
  • 10 kerran kurssi
  • hinta:50€
  • puoli hallia käytössä
  • kouluttajat: Tuula Vähätiitto ja Henna Ojala

Pentukoulussa opetellaan perusasioita; kontaktia, leikkiä, palkkausta. Sosiaalistetaan pentuja sietämään vieraita ihmisiä ja paikkoja. Harjoitellaan toisten koirien ohittamista, sekä seuraamista ja luoksetuloa. Ryhmään otetaan max. 8 pentua. Pentujen alaikäraja on 16 viikkoa eli rokotusten tulee olla otettuna.

Talkoovelvoitteen tulee täyttyä eli sinulla tulee olla vähintään 8p. (+ 4p. seuraava ryhmäpaikka/koira) kerättynä kesäkauden 2023 aikana. Ei koske uutta jäsentä, joka hakee ryhmiin ensimmäistä kertaa. Ryhmät kuitenkin täytetään talkoopistejärjestyksessä suurimmasta pistemäärästä alkaen. Kiltan kouluttajat etusijalla.
Talkoopistejärjestelmään voit tutustua täällä: Talkoopistejärjestelmä
Mikäli sinulta puuttuu vaadittavat talkoopisteet tai anot talkoopisteiden siirtoa, laitathan anomuksen hallitukselle mahdollisimman pian tämän linkin kautta:  Anomus hallitukselle
Tarkista vielä lopuksi, että olet kirjoittanut sähköpostiosoitteesi varmasti oikein. Huomaathan, että kyselyn lopuksi (mikäli et ole kirjautuneena googleen) tulee kysely, jolla testataan oletko robotti. Ilmoittautumisesta tulee vahvistusviesti sähköpostiisi. Tarkista, että olet saanut sen ja tarkista myös roskaposti-kansio. Olemme yhteydessä sinuun ilmoittautumisajan päätyttyä.
Lisätietoja: marja.karake@gmail.com

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfhsjQXFBeW670KdDmUzV2ZwS-hGA7jIpNlaB7KBE4eipiyRw/viewform

___________________________________

HUOM! Ilmoittautumiseen liittyvät seikat:

● Osallistujan tulee olla Koirakiltan jäsen. Tämä koskee kaikkia ryhmiä!

● Ilmoittautuminen ryhmiin on sitova.

● Ensimmäisen ryhmäpaikkan hakemista varten pitäisi olla kerättynä 8 talkoopistettä. Mikäli ohjaaja harjoittelee samalla harjoituskaudella useammassa kuin yhdessä ryhmässä tai useamman kuin yhden koiran kanssa, tulee jokaista ylimääräistä ryhmäpaikkaa kohden kerätä 4 pistettä.

● Uudet jäsenet, joilla ei vielä ole ollut mahdollisuutta kerätä koko kesäkaudelta pisteitä, eivät tarvitse vielä talviryhmää varten täysiä talkoopisteitä.

●Jaostoilla on oikeus rajoittaa koirakkojen määrää/ryhmä ja antaa treenipaikat talkoopisteiden määrän
perusteella, ensisijaisesti kuitenkin kouluttajille. Jos kouluttajia ei ole kaudelle tarpeeksi, vähiten
talkoopisteitä keränneet voidaan jättää ilman ryhmäpaikkaa, vaikka heillä olisikin vaadittavat 8
pistettä.

● Mikäli jäsen ei ole saanut kerättyä talkoopisteitä tarpeeksi, tulee anoa hallitukselta puoltoa ryhmäpaikan saamiseen: Anomus hallitukselle

____________________________________________________________________

Pentukouluun ovat tervetulleita kaikenikäiset ja -kokoiset koirat. Koiralla tulee olla voimassa olevat rokotukset. Mikäli koiran rokotesuoja on mennyt vanhaksi tai kyseessä ovat koiranpennun rokotteet, liittyy rokotuksiin 21 vrk:n varoaika rokotteen tehosteen antamisen jälkeen ( 🔸️pennut saavat osallistua noin 15 viikon ikäisinä🔸️ ).

Ota kurssille mukaan
– koiralle vettä ja kuppi
– kaulapanta ja tavallinen hihna (ei flexiä/kettinkiä)
– makupalat, jotka ovat koirasi todellista herkkua ja joita koiran on helppo ja nopea syödä. Ei kuivamuonaa vaan esim. pienen pieniksi paloiksi pilkottua kanaa, nakkeja, juustoa tms.
– lelut, joista koirasi pitää esim. pallo, narulelu, patukka, riepu jne.

Ulkoiluta koirasi ennen kurssia, jotta se ei tee tarpeitaan kentälle. Mahdolliset jätökset on siivottava huolellisesti ja maksettava jätössakko 10€. Varsinkin urokset saatavat haistella maata/aitoja ja merkata tämän jälkeen, joten seuraathan koirasi elekieltä! Muista kerätä koirasi jätökset myös ulkoa. Hallin pihalta löytyy roska-astia kakkapusseille.

Huom! Koiria ei saa viedä hallissa tai kentällä oleville agilityesteille.

Tervetuloa mukaan harrastamaan!