Tilojen vuokraus

Tilojen vuokraus

VARAA VUOROJA KILTAREENALTA JA TREENIKSELTÄ
Halli on ensisijaisesti Keski-Pohjanmaan Koirakilta ry:n käytössä. Hallia ja pienempää treenitilaa on mahdollista vuokrata vapailla ajoilla. Tarkista tilojemme varaustilanne  kalenterista. Varaukset tulee tehdä viimeistään 2 vrk ennen kyseistä varausajankohtaa sähköpostitse tai puhelimitse. Saija Paasila hallivaraukset@kpkk.net tai puh. 050 323 3686.

Keski-Pohjanmaan Koirakilta ry:n (K-PKK ry) hallinnassa olevien tilojen (KiltAreena, Treenis ja ulkokentät 2 kpl) vuokraussääntö 1.2.2014 alkaen. K-PKK ry vuokraa KiltAreenan ja Treeniksen tiloja yhdistyksille, yrityksille ja yksityisille yhdistyksen hallituksen hyväksymillä vuokrahinnoilla ensisijaisesti eri koiraurheilulajien käyttöä varten koulutuskausittain. Muut käyttötarpeet erillisestä sopimuksesta. Ulkokenttiä esteineen vuokrataan vain yhdistyksen jäsenille. Vuokrattuna ajankohtana yhdistykset ja yritykset voivat harjoittaa liiketoimintaa ja maksullista kurssitoimintaa. Vuokraajan tulee olla/puolesta sopija, täysi-ikäinen henkilö, joka on vastuussa tilojen käytöstä. Hallin/ulkokenttien vuokrauksen ehtona on käyttösääntöjen hyväksyminen. Yhdistys varaa oikeuden peruuttaa varaukset kuukautta (1 kk) ennen, mikäli tilaa tarvitaan yhdistyksen omaan toimintaan.

HALLIVUOKRA (KiltAreena) 1.1.2023 lähtien 

  Puoli hallia, á 60 min. Koko halli, á 60 min. 
Arkisin klo 8-16 30 € 55 € 
Arki-ilta klo 16-22 35 € 65 € 
La, su, arkipyhä 40 € 75 € 

Vuokraushinnat sisältävät ns. perussähkön (valaistuksen, kuulutuslaitteet yms). Mahdollisten lisälämmityslaitteiden ja vastaavien sähkölaitteiden käytöstä sovitaan ja laskutetaan erikseen. Hallin vuokraukseen sisältyy hallilla olevien esteiden ja tarvikkeiden (agility, toko, rally-toko, Nose Work) käyttö. Puolikkaan hallin vuokraan sisältyy pressulla erotettu puolikas kenttä (vajaat 600m2) ja tarvikkeet. Ulkokentän vuokraan sisältyy yksi siirrettävillä aidoilla rajattu ulkokenttäalue.

Jos hallissa on valmis agilityrata, voit siirtää esteitä mutta palauta ne paikalleen, kun olet treenannut.

KENTTÄVUOKRA
Keski-Pohjanmaan Koirakilta ry:llä on kaksi ulkokenttää. Kenttävuokra laskutetaan erikseen. Kenttävuokra/kenttä 12 € / h. Kenttävuokra agilityesteineen tai muiden lajien tarvikkeiden kanssa/kenttä 18 € / h (vain jäsenille).

Kentät ovat jäsenille vapaassa käytössä omatoimitreeneissä (agilityesteineen sekä muiden lajien tarvikkeineen vain avainmaksun haltijoille).

TREENIKSEN VUOKRA 1.1.2023 alkaen
Keski-Pohjanmaan Koirakilta ry:llä on käytössä myös pienempi treenitila Treenis, joka on noin 170m lämmin tila. Tilassa on alustana joustava kumimatto. Treeniksellä treenataan vain sisäkengissä.

Treeniksen vuokraushintaan sisältyy ns. perussähkö (valaistuksen, lämmitys). Treeniksen vuokraukseen sisältyy siellä olevien esteiden ja tarvikkeiden (agility, toko, rally-toko, Nose Work) käyttö. Treenikseltä löytyy muutama hyppyeste, putki, 2×2 portit, koirien jumppa-alustoja, tötsiä ja välineitä sekä nosework tarvikkeet.

  Treenitila, á 60 min.
Arkisin klo 8-16 15 € 
Arki-ilta klo 16-22 20 € 
La, su, arkipyhä 25 € 

Mikäli olet kiinnostunut vuokraamaan myös Kiltan kokous- ja keittiötilat treenitilan vuokraamisen yhteydessä ota yhteyttä asiasta erikseen!

JÄTÖSMAKSU HALLISSA JA TREENIKSELLÄ 10 €
Pissa-, kakka- ja oksennusvahingoista perimme 10 € jätösmaksun, joka maksetaan Keski-Pohjanmaan Koirakiltan tilille FI28 4747 0010 1520 15 (POP) viitteellä 9030.

JÄTEMAKSU VUOKRAAJILLE
Jäteastioiden tyhjennys K-PKK ry:n tilaamana 80 €. Asia sovitaan sopimuksessa.

VARAUKSEN PERUUTTAMINEN
Tilojen ensisijainen käyttäjä on K-PKK ry ja yhdistyksen oma kilpailu-, koulutus- ja kurssitoiminta. Tämän vuoksi tiloja vuokrataan vain koulutuskausittain (touko-syyskuu ja loka-huhtikuu) ja yhdistys varaa oikeuden peruuttaa yhdistyksen ulkopuolisten varaamat vuorot kuukautta (1 kk) ennen varattua aikaa omaa kilpailu-, koulutus- ja kurssitoimintaa varten. Vuokraa ei laskuteta, jos varaus perutaan viimeistään kuukautta (1 kk) aikaisemmin. Kahta viikkoa (2 vko) ennen varausaikaa tehdyistä peruutuksista hyvitys on 50 %. Jos peruutus tehdään viikkoa ennen varausta tai myöhemmin, vuokrahinta on maksettava kokonaan.

NUMEROLIIVIEN VUOKRAAMINEN

5 euroa/päivä
10 euroa/ 2 päivää
15 euroa/ 3 päivää

Vuokraaja järjestää kuljetukset, liivien pesemisen käytön jälkeen ja järjestämisen. Korjaus- ja maksuvelvollisuus rikkoontumisen ja hukkaan menemisen varalta 10 €/liivi.

Oven avauksen ongelmatilanteet sekä lukon resetoinnit (ainoastaan klo 9-20 välisenä aikana) hoitavat Riitta-Liisa Karhunen 050 345 2246 tai Saija Paasila 050 323 3686