Tokokoulutus

Tokokoulutus

  • Kysy lisää tokoryhmistä ottamalla yhteyttä sähköpostiin toko@kpkk.net

Kauden ryhmiin hakuaika on kuukausi ennen kesä- tai talvikauden alkua. Ilmoittautumislinkit julkaistaan jäsenten facebook -ryhmässä (Kiltan tokoilijat). Liity mukaan FB-tyhmään, jos olet Kiltan jäsen ja kiinnostunut tokosta.

Koirakiltan harjoitukset pidetään KiltAreenalla, joko ulkokentällä tai hallissa. Viikkoryhmät on tarkoitettu seuran jäsenille. Treeniryhmät on jaettu kahteen kauteen, kesä- (touko-syyskuu) ja talvikauteen (loka-huhtikuu).

– Haku kesäkauden treeniryhmiin: maalis-huhtikuun aikana
– Haku talvikauden treeniryhmiin: heinä-syyskuun aikana
– Haku julkaistaan jäsenten uutiskirjeessä, nettisivuilla ja FB ryhmissä: Kiltan tokoilijat (vain jäsenille) sekä Keski-Pohjanmaan Koirakilta (vain jäsenille)

Kausi- ja kurssimaksut laskutetaan sähköpostitse ja ne on mahdollista maksaa pyydettäessä myös erissä. Kauden hinta määräytyy aina treenikauden pituuden mukaan.

Koulutusohjaajat ja ryhmät toimivat vapaaehtoispohjalta. Edellytämme myös harrastajilta osallistumista talkootyöhön esimerkiksi työskentelemällä kisoissa, hoitamalla kisojen ennakkovalmisteluja, osallistumalla kentän siivoustalkoisiin tai esteiden kunnostukseen. Jotta voit hakea paikkaa aina seuraavan kauden ryhmäpaikkaan, tulee sinun täyttää  seuramme talkoovelvoite.


Talkoovelvoite:

Tutustu etukäteen talkoopistejärjestelmään tästä

● Ensimmäisen ryhmäpaikkan hakemista varten pitäisi olla kerättynä 8 talkoopistettä. Mikäli ohjaaja harjoittelee samalla harjoituskaudella useammassa kuin yhdessä ryhmässä tai useamman kuin yhden koiran kanssa, tulee jokaista ylimääräistä ryhmäpaikkaa kohden kerätä 4 pistettä.

● Uudet jäsenet, joilla ei vielä ole ollut mahdollisuutta kerätä koko kesäkaudelta pisteitä, eivät tarvitse vielä talviryhmää varten täysiä talkoopisteitä.

➜ Huomioithan, että mukaan viikkoryhmään voit päästä uutena jäsenenä vain yhden kerran ilman talkoopisteitä, tämän jälkeen sinun tulee kerätä talkoopisteet talkoovelvoitteen mukaisesti aina ennen seuraavan kauden alkua, eli esimerkiksi kesäkauden treenipaikkaa varten pisteet kerätään edellisen talven aikana.

● Jaostoilla on oikeus rajoittaa koirakkojen määrää/ryhmä ja antaa treenipaikat talkoopisteiden määrän perusteella, ensisijaisesti kuitenkin kouluttajille. Jos kouluttajia ei ole kaudelle tarpeeksi, vähiten talkoopisteitä keränneet voidaan jättää ilman ryhmäpaikkaa, vaikka heillä olisikin vaadittavat 8 pistettä.

● Mikäli jäsen ei ole saanut kerättyä talkoopisteitä tarpeeksi, tulee anoa hallitukselta puoltoa ryhmäpaikan saamiseen. Tämä tapahtuu kiltan sihteerin kautta (sihteeri@kpkk.net).