Tiedote

Tiedote

Suomen hallitus päätti 12.3.2020 rajoittaa yleisötapahtumien järjestämistä koronavirustartuntojen estämiseksi. Päätöksen mukaan kaikki yli 500 hengen yleisötilaisuudet perutaan 31.5.2020 saakka. Tartuntojen vähentämiseksi tulee myös rajoittaa ei-välttämätöntä toimintaa, kuten lähikontakteja harrastetoiminnassa ja muulla vapaa-ajalla.

Keski-Pohjanmaan Koirakilta ry:n hallitus päätti 12.3.2020 koulutus- ja treenitoiminnan perumisesta toistaiseksi. Toimenpiteellä pyritään hillitsemään COVID-19 -koronaviruksen leviämistä ja näin ollen suojata riskiryhmissä olevia. Myös kaikki Kennelliiton alaiset koiraharrastustapahtumat on peruttu 31.5.2020 saakka.

Omatoimitreenaaminen KiltAreenalla sallitaan toistaiseksi. KiltAreenalle on kiellettyä tulla sairaana. Ulkomailta tulevien tulee pysyä poissa hallilta 14 vrk. Huomioitavaa on, että KiltAreenalla ei ole säännöllistä siivousta, joten treenaaminen tapahtuu omalla vastuulla. Suosittelemme harkitsemaan treenaamisen tarpeellisuutta. Vierailijamaksulla treenaaminen ei toistaiseksi ole sallittua.

Yhdistyksen kevätkokous 22.4.2020 tullaan siirtämään myöhäisemmäksi ajankohdaksi.

Tilannetta seurataan jatkuvasti, ja ohjeistusta päivitetään tarpeen mukaan.

13.3.2020
Keski-Pohjanmaan Koirakilta ry:n hallitus

Comments are closed.